Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Balkance nasmijao stari oglas za ženidbu: Tražim djevojku koja će rađati zdravu mušku djecu, neće provocirati

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglas se počeo širiti društvenim mrežama, a budući mladoženja je imao prilično dugačak spisak zahtjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored toga što je na samom početku naglasio da traži medicinsku sestru, između ostalog, od svoje odabranice traži da bude „visoka i iz zdrave loze“, da ne bude depresivna i da „rađa zdravu mušku djecu i ne provocira“.

U oglasu je napisao: “Momak, 39 godina, intelektualac, mašinski inženjer, senzualne prirode, smeđih očiju, visine 184 cm, krupan, rezidencija-ranč, osiguran, vozi Mercedes, voli humor, skroman, široka srca, služio vojsku profesionalno, rodom iz grada Vranja, rođen 19.12.1980, društven, komunikativan, kulturan, živi u zajednici…želi upoznati djevojku iz Vranja, obrazovanu, iz zdrave loze, visoku, koja nije depresivna, već u zdravoj mjeri bijesna i obijesna i želi živjeti kroz slobodno izražavanje i igru i obogaćuje unutarnji život, spremna živjeti za jednog čovjeka i stvarati obitelj, rađati u zdravu mušku djecu, ne provocirati, ne nervirati i ne čini me ljubomornim.”

“Osnovna znanja u kuhinji (ima se od koga naučiti). Krvna grupa A RH-D + pozitivna. Javite se na mob, lozinka Dr. Joj Boli”, dodao je na kraju.

- Marketing -