Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Anđelka Prpić se oglasila nakon natpisa koji pune medije: Svi su iznenađeni njenim riječima

Srbijanska glumica Anđelka Prpić na svom je Instagram profilu objavila posebnu poruku usprkos svim šuškanjima koja kolaju regionalnim medijima proteklih sedmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbijanska glumica Anđelka Prpić posljednjih dana glavna je tema regionalnih i domaćih medija zbog navodne trudnoće s Markom, najboljim prijateljem bivšeg supruga Darija Prpića. Ona tu informaciju nije potvrdila ni demantirala, nedavno je gostovala u jednoj emisiji, no ostala je tajnovita.

“Osjećam se lijepo, ušuškano, sretno, ispunjeno. Nekako se osjećam voljeno i radujem se godini koja dolazi”, rekla je u Jutarnjem programu na Prvoj TV.

Priznala je da se ne osjeća dobro zato što je u svim medijima u posljednje vrijeme. “Nije mi fino, smrdi mi, ali nije samo stvar da ne vidimo od drveta šumu. Sada sam tema ja, sutra će biti netko drugi. Stvarno mislim da se čovjek može izdići. Strašno je to što se ne tiče samo mene, već i moje obitelji i djeteta. Nisam navikla i svima želim da se te stvari promijene i da se zna što je važno, a što ne”, zaključila je.

A nakon šuškanja o trudnoći, u medijima pojavili su se napisi o navodnom vjenčanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Anđelka nema nikakvih prepreka u tome da se ponovno uda. Ona je zakonski razvedena pa samim tim je i slobodna žena. Kada je saznala da je trudna, ona i Marko su se dogovorili da se vjenčaju u skorije vrijeme i da to urade u tajnosti jer su im preko glave natpisi u medijima, skečevi i šale na njihov račun na društvenim mrežama. Osim toga, njezinom partneru jako smeta što se ona i dalje preziva Prpić pa su se dogovorili da na vjenčanju uzme njegovo prezime”, rekao je nepoznati izvor za Blic.

“Oni se uvelik pripremaju za taj dan i sve detalje drže u strogoj tajnosti kako mediji ne bi izvještavali s ovog događaja. Dan prije toga će kumovi znati gdje će biti obavljeno vjenčanje, i to je to”, dodao je.

Anđelka se ni o čemu se oglašava, a mnogima je nevjerojatno to što informacije nije ni potvrdila, ni demantirala.

Tako je sada na Storyju objavila suptilnu poruku: “Sve je dobro, i bit će još bolje”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Anđelkin bivši suprug je za srpske medije je ranije otkrio da više nisu u kontaktu.

“Nisam u kontaktu s Anđelkom jer mrzim laži, a ona je skrivala istinu od mene. Neke stvari bi trebale biti svetinja, kao na primjer da ne budeš u vezi s prijateljem bivšeg muža. Ali očigledno postoje oni kojima ništa nije sveto. Bez obzira na to što sam bivši muž, taj čovjek je bio moj prijatelj. Želim da se stavi točka na ovu temu! Nije mi bila namjera da šalom ‘Mogu im biti kum na vjenčanju. Nemam ništa protiv da i on uzme moje prezime’ nastavljam dalje priču. Mene oni stvarno ne zanimaju. Njihov život, njihova stvar. Dogodilo se što se dogodilo, život ide dalje”, rekao je bivši suprug, a on je već zaručen s drugom.