― Marketing ―

Američki komičar ima 12 djece, nije znao nabrojati njihova imena

- Marketing -

Cannon je u istoj emisiji otkrio kako bi volio imati još jedno dijete, i to s muzičarkom Taylor Swift

 

Komičar Nick Cannon nedavno je dobio 12. dijete, a djecu ima sa šest partnerica. Cannon je nedavno gostovao kod Howarda Sterna u The Howard Stern Showu na Sirius XM radiju i voditelj ga je upitao može li nabrojati imena dvanaestero svoje djece, ali Cannon nije uspio.

- Marketing -

 

– Ispitat ću te. Nabroji svu svoju djecu, odlučan je bio Stern i Nick se odjednom našao u dosta nezavidnoj situaciji. Počeo je nabrajati i spomenuo je gotovo svu djecu, od Moroccana i Monroe koje ima s pjevačicom Mariom Carey, pa sve do Risea, Golden i Powerful Queen koje ima s manekenkom Brittany Bell.

 

Nije zaboravio ni Beautiful Zeppelin te Ziona i Zilliona koje je dobio s Abby De La Rosom, kao ni Legendary Love koju ima s modelom Bre Tiesi.

 

 

Nedavno je dobio i kćerku po imenu Halo, s Alyssom Scott, a s njom je i izgubio jedno dijete, dječaka Zena, kojeg je također spomenuo. Međutim, nije se sjetio Onyx Ice Cole koju ima s manekenkom LaNishom Cole.

 

Stern ga je prekinuo i podsjetio da je izostavio jedno ime.

– Nisi spomenuo Onyx, rekao je Stern, a Cannon se pokušao izvući.

 

– Ne, jesam… Znate što… Uh, dobro, uhvatili ste me, rekao je Cannon, a Stern je konstatovao:

 

– Znao sam da ćeš zaboraviti nekog.

 

Cannon je u istoj emisiji otkrio kako bi volio imati još jedno dijete, i to s muzičarkom Taylor Swift.

 

Rekao je da ne planira više širiti porodicu, ali da bi se mogao predomisliti zbog pjevačice. Taylor je nakon šest godina prekinula s dečkom Joeom Alwynom, a Nick sada želi iskoristiti priliku.

 

– Ja sam za. Prije svega, odlična je autorica. Kod Taylor Swift volim to što je toliko ranjiva i otvorena sa svom svojom muzikom, rekao je komičar i dodao kako on i Taylor imaju slična iskustva u vezama jer im veze često završavaju na naslovnicama tabloida.

 

– Mislim da bi se mogla poistovjetiti sa mnom. Vjerovatno bismo razumjeli jedno drugo, poručio je komičar Nick Cannon.

 

 

- Marketing -