― Marketing ―

Zbog otežanog pronalaska kvalifikovanog kadra: EuroExpress prestaje pružati uslugu “dostava subotom”

- Marketing -

Rast cijena kojem svakodnevno svjedočimo, a koji za posljedicu ima rekordni rast inflacije doveo je do velikih poteškoća sa kojima se suočavaju brojne kompanije i privrednici.

Povećanje cijene energenata, materijala i usluga, kao i uopšteno teška ekonomska situacija je u svijetu prouzrokovala enormna poskupljenja a ujedno i deficit adekvatne radne snage.

Kompanija EuroExpress se takođe suočava sa otežanim pronalskom kvalifikovanog radnog kadra. “Zbog toga smo preduzeli neophodne korake kako bi sačuvali visoki kvalitet naše usluge.  U skladu sa tim vas obavještavamo da od 1. septembra prestajemo pružati uslugu ‘dostava subotom‘”, saopćeno je iz ove kompanije.

- Marketing -

Donošenjem ove odluke smanjili su broj radnih časova, osigurali vrhunski nivo kvaliteta usluge, te ujedno povećali zadovoljstvo postojećeg radnog kadra kojem su omogućili da imaju više kvalitetnog vremena za sebe i svoju porodicu.

“Važno je napomenuti da će naši korisnici i dalje imati mogućnost da subotom preuzmu svoje pošiljke u našim distributivnim centrima ili u Paket Shop-ovima koji se nalaze u sklopu našeg distributivnog centra”, navode iz EuroExpressa. (Akta)

 

 

- Marketing -