Vedran Vexon promovisao novi spot za pjesmu “Kap u kiši”

Pjesma je nastala još davne 2011. godine i doslovno je stajala u ladici kao demo snimak, kazao je Vedran

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vedran Vexon, iznimno talentovani pjevač i gitarista, nakon dugogodišnjih i uspješnih saradnji sa domaćim i inostranim muzičarima lansirao je novi muzički spot za pjesmu “Kap u kiši”.

U spotu su učestvovali Lordan Muzaferija na bas gitari, Sayid Rezić na klavijaturama, Jasmin Efendić na bubnjevima, te Dino Džihić kao kamerman. Snimanje je održano u hotelu Hills, kojem se Vedran ovom prilikom zahvaljuje na ustupljenom prostoru i profesionalnoj saradnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Pjesma je nastala još davne 2011. godine i doslovno je stajala u ladici kao demo snimak“, kazao je Vedran pojasnivši i simboliku naziva pjesme.

„Kap je mala i beznačajna sama po sebi, ali u kontekstu kiše, postaje dio nečeg većeg.

Ovo može simbolizirati osjećaj osobe da je spremna postati dio nečeg većeg za voljenu osobu, izgubiti svoju individualnost za dobrobit njihove ljubavi“, pojašnjava.

Audio i video snimljeni su u njegovoj vlastitoj produkciji VEX production, dok je za mastering bio zadužen Mahir Sarihodžić iz Long-Play Studija u Ljubljani, a izdavačka kuća je Hayat Produkcija.

Vedran Tomičić, kao gitarista, do sada se istakao i surađivao s mnogim pjevačima naše estrade. Iako je ovo prva pjesma u sklopu solo projekta, u narednom periodu planira se i dodatno posvetiti autorskom stvaralaštvu.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE