― Marketing ―

U džematu Tršće održan mevlud za žene

- Marketing -

U duhu manifestacije “Salavat Tebi Poslaniče”, džemat Tršće održao je sinoć poseban mevludski program, predavanje i druženje namijenjeno ženama.

Svečani program izvele su muallime i članice mladog hora, čime su stvorile posebno duhovno ozračje.

Osim ovih izvedbi, prisutne su imale priliku čuti inspirirajuće riječi hfz. Begzade Suše, koja je koordinatorica Odjela za brak i porodicu u Medžlisu Islamske zajednice Visoko. Njezino predavanje obogatilo je večer dubokim duhovnim spoznajama i poukama.

- Marketing -

U ulozi domaćina, imam Amir ef Čeliković srdačno je pozdravio sve prisutne, izražavajući dobrodošlicu u džemat Tršće.

Važno je napomenuti da je organizacijski tim, predvođen koordinatoricom Sabihom Delić, uložio iznimne napore kako bi osigurao besprijekorno izvođenje programa. Također, žene i koordinatorice iz drugih džemata su pružile dragocjenu podršku, čime su doprinijele uspješnosti događaja.

Ovaj događaj je još jedan primjer gostoprimstva i nesebičnosti džematskog odbora i džematlija Tršća. U skladu s primjerom poslanika Muhammeda a.s., zajednica je pokazala svoju predanost brizi o duhovnom blagostanju svojih članova i promociji islamskih vrijednosti.

Mevludski program za žene u džematu Tršće ostavlja dubok dojam i podsjeća nas na važnost zajedništva, duhovnog obogaćenja i brige za porodicu i zajednicu.

- Marketing -

BONUS VIDEO

Planiranje je ključ svega: Majka troje djece otkrila kako je mjesečne troškove s 1.200 smanjila na samo 440 eura

 U aktualnim poskupljenjima dobrome dijelu ljudi važan je svaki euro, kojega nije lako zaraditi ni uštedjeti. Majka troje djece iz Njemačke promijenila je život nakon...