Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Trener Rudara: Na dobrom smo putu da se vratimo gdje i pripadamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U okviru XVI kola Prve lige Federacije BiH jučer je odigran susret između FK Rudar Kakanj i FK Sloboda koji je završen remijem 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener domaćih Nijaz Kapo je kazao da je zadovoljan onim što su pokazali.

  • Šta reći poslije ovakve predstave!? Ja sam zaista sretan i zadovoljan i zahvalan svojoj ekipi na odigranoj utakmici na ovakvom htijenju, borbi, volji, dva postignuta gola kroz jednu Slobodu koja je zaista kvalitetna ekipa, zadvoljan sam. Da mi je neko prije utakmice ponudio neriješeno ja bi prihvatio, međutim, na kraju mi je bilo žao ova dva boda. Šta je tu je, idemo dalje. Mislim da smo na dobrom putu da se vratimo tamo gdje i pripadamo – kazao je Kapo.

Zadovoljni jesu ali Kakanjci moraju nastaviti grčevitu bitku za opstanak.

Trener tuzlanske Slobode Zlatan Nalić smatra također dobrim rezultatom ukoliko se u obzir uzmu uslovi u kojim su igrali.

  • S obzirom na okolnosti u kojima smo igrali, mislim da je ovo dobar rezultat. Nismo zadovoljni jednim bodom, ali kada se odigra u ovako čudnim okolnostima moramo biti zadovoljni. Imam zamjerku svom timu na prvo poluvrijeme, te je to bio preduslov za drugo poluvrijeme koje je bilo kakvo ste vidjeli. To je nešto što zamjerim svojim igračima – kazao je Nalić.

Sloboda još uvijek drži prednost od tri boda od drugoplasirane Stupčanice, sljedeći susret će biti sa NK Jedinstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rudar je trenutno na zadnjoj poziciji sa 12 bodova, a priliku za osvajanje novih bodova ima u narednom susretu protiv ekipe FK Goražde.

(K.P. / Kakanj-X.com)

- Marketing -