Stravično ubistvo kod Tuzle: Pijani muž sjekirom ubio ženu, kćerka pozvala policiju

Ubrzo nakon toga otac samoinicijativno predao u PS Zapad MUP TK te potvrdio da je na kućnoj adresi usmrtio svoju suprugu K.S

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Sinoć, petnaest minuta iza ponoći, policiji je prijavljeno da je muškarac inicijala M.S. ubio svoju suprugu. Slučaj je prijavila njihova kćerka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Kako Hayat.ba nezvanično saznaje, ubistvo je počinjeno sjekirom u predjelu glave.

 

Ubrzo nakon toga otac se u 00:20 sati samoinicijativno predao u PS Zapad MUP TK te potvrdio da je na kućnoj adresi usmrtio svoju suprugu K.S.

 

POD DEJSTVOM ALKOHOLA

 

Prema navedenom saznanju na lice mjesta stigli su pripadnici policijske stanice Zapad te je upućena Hitna pomoć nakon čega je u 00:30 ljekar ustanovio smrt K.S. (1961) iz Tuzle.

 

O svemu je upoznat dežurni tužilac koji je izašao na lice mjesta kao i službenici Kriminalističke policije MUP-a TK gdje je izvršeno i alkotestiranje osumnjičenog M.S. gdje je potvrđeno da je isti bio pod dejstvom alkohola.

 

IMAO POVREDE

 

Osumnjičenom M.S. su na UKC Tuzla konstatovane tjelesne povrede a zatim je priveden po nalogu postupajućeg tužioca zbog sumnje za djelo ubistvo i trenutno se nalazi  u prostorijama MUP-a TK gdje će nakon kriminalističke obrade biti predat dežurnom tužiocu na dalje postupanje.

 

NAJNOVIJE