Skrivao se u šumi: Zenički Rambo uhapšen nakon tri dana potrage

Policijski službenici Specijalne policijske jedinice Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona i Policijske stanice Nemila uhapsili su danas u šumi osobu E.V. zvanu Rambo.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

U subotu u mjestu Orahovica, na području grada Zenica, E.V. iz Zenice izvršio je krivična djela “Oštećenje tuđe stvari”, “Sprečavanje službene osobe u vršenju dužnosti”, “Napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti” i “Ugrožavanje sigurnosti”, na štetu V.S. i policijskih službenika Uprave Policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Prilikom dolaska policijskih službenika, u cilju da izbjegne hapšenje osumnjičeni je pobjegao u obližnju šumu nakon čega su poduzimane intenzivne aktivnosti policijskih timova na lociranju i hapšenju istog.

- Advertisement -Kakajnski Oglasi - Najveći oglasnik u Kaknju MegaOglasi - Brza prodaja i kupovina

Planskim poduzimanjem mjera i radnji te detaljnom pretragom terena, policijski službenici Specijalne policijske jedinice Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona i Policijske stanice Nemila su danas, u 11.15 sati, u šumskom predjelu iznad naseljenog mjesta Orahovica, priveli osobu E.V. zvani Rambo.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

U toku dana će biti izvršena kriminalistička obrada osumnjičenog lica nakon čega će, uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima biti predat dežurnom tužiocu Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, u nadležnost i dalje postupanje.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Nermin Nikšić: SDP je demokratska stranka otvorena za različita mišljenja

Nermin Nikšić, predsjednik SDP-a oglasio se nakon odluke potpredsjednika...

Enesa radi sa 100 muškaraca i bolja je od njih: Ona je jedna od dvije zavarivačice u BiH

Enesa Lugonja jedna od dvije zavarivačice u FBiH ruši...

Mladi stručnjak iz BiH nuklearnu fiziku zamijenio konobarskom tacnom

Dušan Dubajić (27), mladi stručnjak iz Bosanskog Novog, kako...