Sibirski haski ugledao razbojnika kako provaljuje i odlučio da nema ništa s tim, samo se okrenuo i nastavio drijemati

Suga, tri godine stara ženka sibirskog haskija, dospjela je u brojne tajlandske medije zbog snimke koja je potvrdila da naprosto nije zainteresirana za ulogu čuvara. Naime, nakon što je neku noć ugledala razbojnika kako provaljuje, okrenula se i nastavila drijemati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Video je na Facebook postavio Phuriput Aowsinsiri, 31-godišnjak čiji je kafić u Krabiju opljačkan negdje oko 2:15, tek nedugo nakon što je objekt napustio u društvu djelatnika s kojima je otišao na hranu i piće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Jedan od djelatnika vratio se u lokal točno u trenucima dok je razbojnik pljačkao, ali ga nije uspio spriječiti pri bijegu.

Aowsinsiri je u međuvremenu predao snimku policiji, a nakon što je postala viralna zbog izostanka Sugine bilo kakve reakcije, vlasnika kafića posjetili su i novinari.

 

On im je objasnio da je Suga izuzetno druželjubiva i razigrana, ali i pojasnio da je nije dresirao da bude čuvar jer je bolesna. Naime, ima velikih problema s mokrenjem, a čak četvero veterinara je zaključilo da nema načina da joj se pomogne.

 

Da je doista prijateljski raspoložena i tiha, uvjerili su se i novinari koji su došli na mjesto zločina upoznati je i predstaviti gledateljima.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE