Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Sejo Brajlović ispunio obećanje: Kupio je nove gume, platio montažu i večeru državljanima Srbije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznati sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović platio je nove gume i montažu državljanima Srbije kojima je su u Sarajevu izbušene gume, baš kako je to i najavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

– Želim samo da Vam javim da je Sejo ispoštovao svaku reč i da je stvarno kupio sve nove gume, platio montiranje, balansiranje i dobili smo besplatnu večeru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Znam sve to jer sam ja vozač Dacia vozila, a moj zet je vozač Volvo vozila. A kao višegodišnji pratilac vaše stranice želeo sam da sa Vama podelim informaciju iz prve ruke. Smatram da ovim lošim gestom smo upoznali mnogo divnih ljudi u Sarajevu, počev od policije, forenzičara, vulkanizera, vlasnika konobe Luka iz Sarajeva kao i velikom gospodinu Seji koji sve sve finansirao, svi su pružali bezuslovnu pomoć kako su znali i umeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ja samo mogu da kažem hvala tom čoveku koji nam je omogućio da upoznamo predivne ljude iz Sarajeva, izjavio je Bojan Gregurek, objavljeno je na Stranici ljubavi između Srba, Hrvata i Bošnjaka.

Podsjećamo, kada je objavljena vijest da su na dva automobila sa srbijanskom registarskim tabicama u Sarajevu izbužene gume, Sejo Brajlović, vlasnik restorana “Brajlović” obećao je da će im kupiti nove gume. Tada su na Facebooku objavili:

– Radi ovakvih pojedinaca koji nam “uništavaju” dobrosusjedske odnose, osobama koje su došle da ostave novac u našem gradu, želimo da platimo kompletnu uslugu mijenjanja guma i balansiranja i na taj način da se “odužimo” za mnogobrojne goste koji su bili kod nas u restoranu koji su nam dali povjerenje, a broje se na hiljade u zadnjih mjesec dana. Sarajlije su inače uvijek bili domaćini koji su poštovali turiste i koji su uvijek dobrodošli u naš grad. “Ovi” koji su ovo uradili, neka im ide na čast! – poručili su.

- Marketing -