― Marketing ―

Renovirao kuhinju, a ispod poda ga čekalo šokantno otkriće: Nije mogao da vjeruje da je godinama hodao preko ovoga

- Marketing -

Tiktoker Morti Led iz Češira u Ujedinjenom Kraljevstvu na svom profilu je objavio video na kome se vidi šta je pronašao ispod svog kuhinjskog poda, a snimak je postao viralan jer ga je ppogledalo gotovo 40 miliona pregleda i četiri miliona lajkova.

Majstori su naime tokom renoviranja kuhinje naišli na ogromnu rupu ispod kuhinjskog poda, a poslije kopanja, ispostavilo se da je riječ o bunaru dubokom pet metara, koji datira iz 18. vijeka. Bunar su odlučili da zadrže i učine ga dijelom svog doma. Tiktoker je cijeli proces dokumentovao i tako prikupio milione pregleda na društvenoj mreži.

 

- Marketing -

Prije nešto više od mesec dana naišli smo na nešto apsolutno nevjerovatno ispod našeg kuhinjskog poda – rekao je on, te dodao: “Nismo ni znali da hodamo preko 300 godina starog bunara zadnjih 20 godina – bio je šokiran.

 

Pogledajte video OVDJE.

 

Dok smo uklanjali dio pijeska, naišli smo na stvarno čudnu šljunčanu smjesu na jednom mjestu. Poslije istraživanja pokazalo se da je šupalj i pun vode – objasnio je.

@mortylad A couple of questions we get asked a lot, ask away in the comments and i will do a part 2 🥰 #welltok #hiddenwell #kitchenfeature #kitchenrenovation #homerenovation #hiddenroom #wishingwell #excavation #oldwell #walkonwell #englishhistory #unexpectedfind #oldhousefinds #secrettunnel #bunker #abandoned #oldbottle ♬ Natural Emotions – Muspace Lofi

- Marketing -