Re-Al slavi rođendan! Zabava, sniženja i brojna iznenađenja!

Cijeli svijet vjeruje kako je januar najdepresivniji mjesec, no, mi tvrdimo drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki mjesec će biti lijep u onoj mjeri kolikoj ga uljepšate, tržni centar Re-Al odlučio se rođendan proslaviti velikim popustima.
U srijedu 17. januara od 18 do 20 sati mališane očekuju maskote, face painting i puno puno zabave.

Dok mališani uživaju u zabavi oni nešto stariji će imati priliku u Silver Shine trgovini, koja se nalazi u okviru tržnog centra, izabrati najbolje komade iz asortimana srebrenog nakita i ostvariti poput od 20 posto. Naravno, ukoliko volite zlatno također aktivan će biti popust od 15 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dm drogerie markt volite kupovati bez obzira na akcije, ali uvijek je ljepše kada se pokaže mali znak pažnje, a dm će na kupovinu preko 30 KM pripremiti poklone.

Ukoliko se kupovina obuće do sada nije uklapala u vaš budžet, ne brinite, kao da ste znali da treba čekati rođendan tržnog centra Re-Al. Planika, trgovina poznate robne marke sa tradicijom dugom preko 70 godina, u srijedu nudi popust od 50 posto a ukoliko plaćate karticama ASA banke ostvarujete dodatni popust od 15 posto.

Započni godinu u velikom stilu i posjetite i LC Waikiki trgovinu gdje vas čeka FINALNO sniženje od nevjerovatnih 50 posto (sniženi artikli označeni su crvenom bojom).

Juventa sport priprema popust od 20 posto, dok će Watch Line također prezentirati svoju raskošnu ponudu.

Naravno da ovo nije sve, ali sve dodatno će biti faktor iznenađenja kada nas posjetite.

Da ponovimo, 17. januar – tržni centar Re-Al – Dobro došli!

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE