Potraga za pedofilom iz Kaknja još traje: Nakon presude za zlostavljanje djevojčice pobjegao iz suda

Sudska policija i MUP Republike Srpske intezivno tragaju za Ivicom Miškovićem iz Kaknja koji je jučer, nakon što je osuđen na četiri godine zatvora zbog polne zloupotrebe djeteta, pobjegao iz zgrade Osnovnog suda u Banjoj Luci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miškoviću se od tada izgubio svaki trag, a iako su na noge odmah podignute sve raspoložive snage policije, Mišković i dalje nije ni lociran.

Pozivajući se na nezvanične informacije, ATV navodi da se Mišković, nakon što je razbio prozor, uputio prema banjalučkom naselju Borik. Međutim, ubrzo mu se izgubio svaki trag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • Mišković je i dalje u bjekstvu. Budući da je u Sud doveden iz pritvora on kod sebe nema novca, kao ni lične dokumente. Potraga je u toku, policajci su na terenu i provjeravaju sve lokacije na kojima bi se mogao kretati, kazao je izvor blizak policiji.

Mišković je, podsjećamo, jučer pobjegao iz sobe za zadržavanje tako što je razbio prozor i iskočio. U tom trenutku bio je u nadležnosti Sudske policije i čekao uručenje presude i sprovođenje u pritvor.

Jedna sudska policajka mu se suprostavila i pokušala da spriječi bjekstvo, ali nije uspjela, a tom prilikom je zadobila lakše povrede.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE