Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Ovo morate znati: Devet stvari koje nije pametno pretraživati na Googleu

Svako je u trenutku ekstremne dosade guglao razne stvari, poput vlastitog imena, a o bivšima ili budućima da ne govorimo. Priznajte, barem jednom ste to učinili. No postoje neki pojmovi koje zaista nije pametno pretraživati na Googleu. Ekipa na Redditu složila je listu devet stvari za koje ćete požaliti ako ih utipkate u tražilicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne vjerujete im?Odlučili smo pretraživati na Googleu umjesto vas i rado bismo izbrisali neke prizore iz glave. Krenimo redom.

Zanimljiva pretraživanja

  1. Fournier

Nadimak ovog NBA košarkaša mogao bi slobodno biti Ne Guglaj. Zašto? Njegovo prezime također je ime za vrstu gangrene koja napada genitalije. Ostanimo na tome.

  1. Krokodil

Ako vas nije strah krokodila, nema problema. No ovo je također ulična riječ za opasnu vrstu droge koja se koristi umjesto heroina na prostoru Rusije i Ukrajine. Posljedice uzimanja su stravične i poznata je kao “droga koja jede tkivo”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  1. Vaše najdraže jelo

Zašto mučite sami sebe? Samo ćete biti gladni.

  1. “Google”

Jeste li čuli za urbani mit o beskrajnom “loopu” i kraju svijeta? Ako guglate Google, samo ćete dobiti još više Google stranica, a nakon nekog vremena osjećat ćete se kao da ste zarobljeni u filmu Davida Lyncha.

  1. “Mouth larva”

Bolest usta koju uzrokuje ličinka i pojavljuje se u siromašnim ili tropskim zemljama. Ovo definitivno ne želite vidjeti.

Provaljene šifre

  1. “Calculus Bridge”

Možda vam zvuči kako neka fora matematička zavrzlama, no zapravo je riječ o zeznutom dentalnom problemu. Pojam označava stvrdnuti plak na zubima i to je sve što morate znati o tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  1. Vaša e-mail adresa

Možda se neće dogoditi ništa, a možda otkrijte nešto što ne želite. Korisnici Reddita pisali su kako su guglanjem svog e-maila otkrili ukradene adrese, provaljene šifre i spamove.

  1. “Ring avulsion”

Ovo definitivno nije za one slabog želuca. Pojam označava povredu prsta koja se dogodi kad se prsten koji nosite snažno potegne, a u najgorem slučaju možete ostati bez prsta ili šake.

  1. Vaši simptomi

Hej, svi smo ovo radili. Kihnuli smo dvaput i guglali simptome te završili s fiktivnom neizlječivom bolešću. Nemojte si to raditi.