Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Ni oduzimanje skupocjenog “BMW-a X6” nije opametilo vozača iz Tuzle. Policija mu ponovo oduzela auomobil

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od Rifeta A. (40) iz Tuzle prije nekoliko dana je zbog niza saobraćajnih kazni oduzet BMW X6, dok mu je dobojska policija u srijedu oduzela i fiata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, prije nekoliko dana mu je oduzet ovaj skupocjeni automobil jer ga je vozio pijan, a utvrđeno je da je na ime kazni dužan 2.000 KM.

 Iz Policijske uprave Doboj su saopštili da su u srijedu u Poljicama kod Doboja od višestrukog povratnika u činjenju prekršaja oduzet fiat, dok mu je 14. januara oduzet BMW X6.

“Ove aktivnosti će se nastaviti i u narednom periodu na području PU Doboj sa ciljem kako bi se stanje bezbjednosti iz oblasti saobraćaja podiglo na još viši nivo”, navode iz policije.

 Za pet dana u Doboju oduzeta tri putnička automobila

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 19.01.2023. godine,od višestrukog povratnika u činjenju prekršaja oduzeli su putnički automobil marke „Mitsubishi”.

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, redovnim praćenjem video-nadzora uočili su da je lice inicijala A.V. iz Doboja u kraćem vremenskom periodu na području grada Doboja počinilo više prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Izvršenom provjerom u službenim evidencijama utvrđeno je da isto ima dug u Registru novčanih kazni u iznosu od 4.487,20 KM.

Protiv navedenog lica će nadležnom sudu biti podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

- Marketing -