Nevjerovatna transformacija  Refke iz “Lud, zbunjen, normalan”

Hrvatski glumac Goran Navojec podržao je svoju partnericu Mariju Škaričić na premijeri njezina novog filma “Tragovi”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran Navojec (52) i Marija Škaričić (45) jedan su od najtajanstvenijih hrvatskih poznatih parova i nisu česte prilike u kojima se mogu vidjeti zajedno.

No Goran nije mogao propustiti premijeru filma “Tragovi”, u kojem Marija ima glavnu ulogu. Iako tamo nisu pozirali zajedno, pokazali su da su jedno drugom najveća podrška u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
19.12.2022.., Zagreb – U Kaptol boutique cinema odrzana premijera filma Josipa Zuvana Garbura. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Navojec je plijenio pažnju i svojom figurom jer u zadnje vrijeme ne prestaje iznenađivati transformacijom i svaki put kad se negdje pojavi, izgleda sve mršavije.

Inače, Goran i Marija u dugogodišnjoj su vezi, no svoju privatnost uspješno čuvaju, pa se malo zna o njihovim planovima, ali Goran je jednom prilikom za IN magazin priznao što misli o braku.

“Nekim ljudima to nešto znači… Znam ljude koji nisu nikad službeno pred matičarem ili u crkvi rekli sudbonosno da, a sretni su, dok ima ljudi koji jesu, pa su se razišli. Bojim se da tu ne postoji recept. Ja u ljubav vjerujem, a brak i ovo prepuštam drugima da probaju”, komentirao je glumac, iza kojeg je 13 godina braka s koreografkinjom i plesačicom Larisom Lipovac Navojec, s kojom ima i sina Grgura.

Fotografije trasnformacije Navojeca pogledajte OVDJE.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE