Nesvakidašnja priča bračnog para: U porodici rođena djevojčica nakon 138 godina

Carolyn i Andrew Clark bili su van sebe od sreće povodom rođenja njihove kćerkice Odri. Pored radosti zbog proširenja porodice, ovo rođenje je bilo posebno s obzirom na to da nijedna kćerka nije rođena na Andreovoj strani porodice više od 13 decenija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carolyn priznaje da je bila pomalo skeptična kada joj je Andrew  rekao o ovim posebnostima svoje porodice. Prisjeća se da je pitala „Kako to misliš?“ i potom istakla da je „šansa 50-50“ sa svakim rođenjem djeteta.

Na to je on odgovorio: Ne, legitimno, nismo imali djevojčicu u našoj direktnoj liniji više od 100 godina. Andrew ova porodica je takođe potvrdila ovu vijest, objašnjavajući da i ako su njegovi stričevi i rođaci imali djevojčice, u njegovoj lozi nije bilo djevojke od kraja 19. vijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par je već imao četvorogodišnjeg sina po imenu Kameron kada su pokušavali da imaju još jedno dijete. Carolyn je priznala da su se nadali djevojčici. Nakon dva pobačaja, par je otkrio da je Carolyn ponovo trudna. I u tom trenutku, nije im bilo bitno kog je pola beba, samo su bili zahvalni što su je ponovo očekivali i nadali se zdravoj trudnoći i zdravoj bebi.

U septembru, tokom zabave za otkrivanje pola sa svojom porodicom i prijateljima, Clarkovi su saznali da će dobiti djevojčicu. Naime, svi prisutni su posluženi kolačićima, a boja unutrašnje glazure, trebalo je da otkrije kog je pola beba. Na opšte zaprepašćenje svih prisutnih članova porodice, saznali su da je djevojčica na putu.

Nakon odbrojavanja, Andrew, Carolyn i njihovi gosti istovremeno su zagrizli kolačiće i bili su oduševljeni kada su vidjeli ružičastu glazuru, potvrđujući da očekuju djevojčicu. Carolyn se prisjetila: Svi su samo vrištali i skakali u nevjerici obzirom da im je ovo prvi put u 138 godina da očekuju djevojčicu.

Andrew  je priznao: „bilo je zaista teško smisliti ime, jer nikada ranije nismo razmišljali o ženskom imenu.

17. marta rođena je djevojčica Odri, koja je porodici donijela ogromnu radost. Carolyn je izjavila da je dolazak njene kćerke bio još značajniji jer je bila vrijedna čekanja i svih borbi sa kojima su se suočili.

Ozarena mama je napomenula: Tako smo srećni što je konačno ovdje i još jednom, što je zdrava i što je sve prošlo u redu prilikom porođaja, prenose Novosti.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE