Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Nešić u programu FTV-a digao tri prsta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi državni ministar sigurnosti Nenad Nešić (DNS) u studiju javnog servisa Federacije BiH ponovo je podigao tri prsta nakon što je u srijedu to isto uradio ispred zgrade institucija Bosne i Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešić je gostovao na programu Federalne televizije, gdje je pričao o jučerašnjem incidentu ispred državnih institucija kada je opozicionom poslaniku u Republici Srpskoj Nebojši Vukanoviću pokazao tri prsta.

U jednom trenutku Nešić je ponovo podigao tri prsta, a na upozorenje novinarke ove televizije da to ne radi Nešić je upitao da li je to zabranjeno, na što mu je ona odgovorila da nije, ali se može shvatiti kao provokacija.

Podsjećamo, jučer je opozicioni poslanik u Republici Srpskoj Nebojša Vukanović snimio trenutak kada je novi državni ministar sigurnosti Nenad Nešić (DNS) ispred Parlamenta Bosne i Hercegovine prema njemu pokazao tri prsta.

Vukanović je snimio spomenuti trenutak te je ovaj videozapis objavljen i na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ode ti s (Miloradom) Dodikom, a ti reče treći put! Gdje završi treći put? Diže tri prsta”, uzviknuo je Vukanović Nešiću koji je mahao prema njemu.

- Marketing -