Na prodaju stavio auto koji treba “osveštati kod popa”

Jedan oglas na sajtu za prodaju automobila mnogima je privukao pažnju, najviše zbog duhovitog načina na koji ga je vlasnik predstavio

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglas neobične sadržine nasmijao je korisnike sajta za prodaju vozila u Srbiji.

Jedan oglas na sajtu za prodaju automobila mnogima je privukao pažnju, najviše zbog duhovitog načina na koji ga je vlasnik predstavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Velika preporuka je da se automobil osvešta kod lokalnog popa”, početak je oglasa za prodaju kombija marke “Fiat Doblo”.

Dugačak opis vozila i iskrenost vlasnika koji je je umjesto katalizatora koji su lopovi ukrali morao da zavari “neku cevuljagu”, tjera suze na oči. Vlasnik ovog fiata nije krio mane svog vozila, ali ih je predstavio na takav način da vam apsolutno popravi dan.

“Kad je hladan duže vergla i izbaci beli dim. Nakon toga radi sve najnormalnije. Pali gas ceo dan, ide, piči. Stradao je neki ležaj, čuje se vu vu vu vu sve intezivnije dok ubrzavaš. Auto nema katalizator niti EGR, poskidali lopovi pa sam morao da zavarim neku cevuljagu. Potrošnja savršena, troši tačno onolko koliko pritisneš pedalu gasa. Registrovan taman do trenutka da možete da ga preprodate dalje ako vam se smuči. Na autombilu se redovno radi mali servis, nisam umobolan da mi za 50 eura zakuca negde na putu”, napisao je vlasnik.

Kao “jaču” zamjerku ovom vozilu navodi to što nema gdje da se spusti pivo tokom vožnje.

“Limena zaštita između tovarnog prostora i vozača je jako korisna da ne izginete za male pare dok izvodite neke akrobacije na neadekvatnom terenu. Ako smeta mogu ja da operem ceo motorni prostor pa da perfekcionistima koji zagledaju tovarno vozilo bude toplije u duši dok se dive čudu tehnike koje je stvorila italijanska mafija.

“Jedina jača zamerka sa moje strane je što nemaš gde da spustiš pivo dok voziš jer voziti trezan je samo stres. Inženjeri iz Torina nisu uzeli u obzir da automobil ovog tipa voze teški terenski radnici koji umeju da doručkuju, ručaju pa ponekad i večeraju u istom tom vozilu, sve to dok voze, jer posao, a ni žena, devojka, ljubavnica ne mogu da čekaju”, navodi ovaj šaljivi vlasnik, ali ne štredi ni reči hvale.

“Velika pohvala za automobil je što bez problema može da razvije brzinu od preko 160 kilometara na čas i da može da probije skalu ako ga baš dugo držiš pod gasom te tako razvije brzinu od solidnih 200 kilometara na sat. Prednost tog načina vožnje je to što gospoda koja voze levom trakom auto-puta, dobiju skok rada srca i pospešivanje krvotoka kad u svojoj dubiozi primete teretno vozilo od 1,5 tona kako se manijakalno približava njihovom cenjenom vozilu te naglo vrše promenu trake”, piše u opisu.

Kako ovog teretnjaka na oglasima više nema ostaje nedoumica da li je novog vlasnika privukao kombi ili ga je osvojila njegova bogata i smiješna istorija, s obzirom na to da je proteklog vikenda bio oglas, a već u ponedjeljak ne, prenosi Mondo.rs.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE