Milioner razbjesnio ljude u avionu: “Ponudio sam ženi 100.000 dolara da skine masku”

Steve Kirsch je vlasnik nekoliko firmi, za kojeg je New York Post izvještavao da je u više navrata širio dezinformacije o koronavirusu i pandemiji.

Steve Kirsch, američki poduzetnik i milioner koji je zaslužan za izum optičkog miša, pohvalio se bizarnom ponudom koju je dao osobi koja je kraj njega sjedila u avionu. On je na Twitteru napisao da je ženi ponudio 100.000 dolara (oko 94.300 eura) ako skine masku s lica.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

“Upravo sam na letu. Ponudio sam ženi koja sjedi do mene da skine masku. Počeo sam sa sto dolara, završio sa sto hiljada. Odbila je. To sam učinio nakon što sam joj objasnio da maske ne djeluju. Ona radi za farmaceutsku kompaniju”, naveo je Kirsch u prvom tvitu pa kasnije dodao:

- Advertisement -Kakajnski Oglasi - Najveći oglasnik u Kaknju MegaOglasi - Brza prodaja i kupovina

“Rekao sam joj da će skinuti masku kad dođe doručak. To znači da se može zaraziti jednim udahom. Čim je došao doručak, skinula je masku. Svi znaju da se ne možete zaraziti kad jedete”, opisao je vlasnik nekoliko firmi, za kojeg je New York Post izvještavao da je u više navrata širio dezinformacije o koronavirusu i pandemiji.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

“Kladim se da je žena poželjela da je dobila drugo mjesto u avionu”, “Maltretirati ženu koja te ničim nije izazvala u zatvorenom prostoru iz kojeg ne može izaći. Prekrasno”, “Da sam barem ja sjedio kraj njega. Sad bih bio bogatiji za sto hiljada dolara i kupio bih kćerima dom iz snova”, “Skinuo bih masku i uzeo novac čak i kad bi to značilo da ću dobiti koronu”, samo su neki od komentara korisnika.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Nermin Nikšić: SDP je demokratska stranka otvorena za različita mišljenja

Nermin Nikšić, predsjednik SDP-a oglasio se nakon odluke potpredsjednika...

Enesa radi sa 100 muškaraca i bolja je od njih: Ona je jedna od dvije zavarivačice u BiH

Enesa Lugonja jedna od dvije zavarivačice u FBiH ruši...

Mladi stručnjak iz BiH nuklearnu fiziku zamijenio konobarskom tacnom

Dušan Dubajić (27), mladi stručnjak iz Bosanskog Novog, kako...