Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Govor Safeta Sušića kruži društvenim mrežama: Oni nisu svjesni koliko ne znaju, misle da su igrači…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govor Safeta Sušića, tadašnjeg selektora Zmajeva, poslije poraza u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo od Rumunije u gostima danas kruži internetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi se prisjećaju kako je legendarni Pape znao kritikovati Zmajeve. Od tada, čini se, nismo ni jednom čuli od nekog selektora BiH ništa ni blizu slično, prenosi Raport.

“Ni jedan, ni jedan, izuzev Hasagića koji je dobro branio. Da nije njega bilko primili bismo još 3 ili 4 gola. Ostale treba biti sramota”, kazao je na presici Pape kad su ga novinari pitali je li i jedan igrač za prolazne ocjene.

“Oni nisu svjesni koliko ne znaju. Mi imamo običaj praviti od njih igrače, a ni jedan od njih još nije ni i od igrača. Ja ću im to sad reći. Mene nije strah da li ću sutra biti ovdje, ne interesuje me. Najgore je kad misliš da nešto stvaraš, da si nešto stvorio, da si blizu, a onda sve to padne u vodu zbog njihovog ponašanja”, odzvanjaju i danas Papetove riječi u glavama brojnih bh. navijača.

“Sramotna utakmica, sramotan poraz. Pokušavao sam ih upozoriti šta može da se desi. Vjerovatno mi imamo veliko mišljenje o sebi, često potcjenjujemo protivnika. Kako su moji igrači izašli da igraju, ličilo je na sve samo nije na ključnu utakmikcu. Izašli su kao da je prijateljska utakmica”, dodao je Pape.

- Marketing -