Dva dana, jedna strast: U Kaknju se održava 4. Moto susret koji organizira MK Rora

U Kaknju od 21. do 22. juna će u organizaciji MK Rora Kakanj biti održan četvrti Moto susret, što obećava dva dana puna uzbuđenja, adrenalina i nezaboravnih trenutaka za ljubitelje motocikala i dobre zabave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petak, 21. juni, rezervisan je za cjelodnevno druženje i doček motociklista koji će početi u ranim jutarnjim satima, najavljujući intenzivan vikend pun uzbuđenja. Vrhunac prvog dana bit će koncert rock muzike u 20 sati, uz nastup lokalnog benda Kick.

Subota, 22. juni, donosi centralne događaje ovog Moto susreta. Okupljanje motociklista započet će rano, uz besplatan bajkerski ručak kako bi se svi učesnici dobro pripremili za nadolazeće aktivnosti. U 15 sati počinju bajkerske igre koje će testirati vještinu i spretnost takmičara, dok će u 16 sati biti održan nezaboravan akrobacijski stunt show koji će sigurno ostaviti publiku bez daha. U 18 sati slijedi defile vožnja kroz grad sa zaustavljanjem i pauzom u gradu uz besplatno piće za sve. Dan će završiti u velikom stilu uz koncert rock benda “Vrane” koji počinje u 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedjelja, 23. juni, rezervisana je za doručak i ispraćaj bajkera, pružajući im priliku da se oproste od novih prijatelja i prepričaju nezaboravne trenutke provedene na Moto susretu.

Osim uzbudljivih događaja, posjetitelji imaju mogućnost besplatnog kampiranja tokom cijelog događaja što je prilika da se još više povežu s duhom zajedništva i avanture koji karakteriziraju ovakva okupljanja ljubitelja motocikala.

Svi su pozvani da se pridruže 4. Moto susretu u Kaknju i budu dijelom ovog nezaboravnog iskustva koje će ostati urezano u sjećanju svih koji ga posjete.


Petak 21. juni

Cjelodnevno druženje i doček motociklista

20 sati koncert rock muzike – Kakanjski Kick bend

Subota 22. juni

Centralčni događaji:

okupljanje motociklista i besplatan bajkerski ručak

15 sati bajkerske igre

16 sati nezaboravan akrobacijski stunt show

18 sati defile vožnja kroz grad sa pauzom u gradu uz besplatno piće

20 sati koncert rock benda “Vrane”

Nedjelja 23. juni

Doručak i ispraćaj bajkera

Free camping

(K.P. / Kakanj-X)

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE