Drama u policijskoj stanici u BiH: Vrijeđao, opirao se hapšenju pa polupao inventar

Sve je počelo kada su policajci zaustavili automobil radi kontrole…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Policija u Bosanskoj Gradišci uhapsila je M. P. iz tog grada jer je vrijeđao policajce i pružao otpor prilikom hapšenja kao i u prostorijama Policijske uprave Gradiška, pri čemu su tri policajca povrijeđena, ali i on sam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Iz Policijske uprave Gradiška saopšteno je da su pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja sinoć u 23.10 sati u ulici Svetozara Markovića kontrolisali automobil marke Tiguan te da je suvozač M. P. izašao iz vozila i vrijeđao policijske službenike, a onda se i oglušio o naređenje policije da prestane.

 

 

– Tokom hapšenja navedena osoba je pružala otpor i nanijela jednom policajcu tjelesne povrede. M. P. nastavio je sa vrijeđanjem policijskih službenika i u prostorijama Policijske uprave Gradiška, kao i sa pružanjem aktivnog otpora, te je tom prilikom zadobio tjelesne povrede kao i još dvojica policijskih službenika, a zatim je upotrebom fizičke snage oštetio inventar u prostorijama za smještaj uhapšenih lica, navodi se u policijskom saopćenju.

 

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv M. P. bude podnesen izvještaj za počinjena krivična djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE