― Marketing ―

Djevojčica rođena s rijetkim madežom: Njena mama odlučila pokazati svijetu koliko je lijepa

- Marketing -

Nicole Lucas Hall mama je dvoje djece, sina Ashera i kćeri Winry.

Vodi prilično običan život, ali ima posebnu misiju – želi proslaviti jedinstvenu ljepotu svoje kćeri, koja je rođena s rijetkim madežom koji joj prekriva četvrtinu lica.

Roditelji ove 13-mjesečne djevojčice u početku su bili jako zabrinuti. Nikad nisu vidjeli takav madež i prestrašili su se da je riječ o nečem opasnom.

- Marketing -

Liječnici su otklonili njihove strahove, objasnivši im da je riječ o rijetkom stanju koje se naziva kongenitalni melanocitni nevi, a koje zadesi jedno od 50 hiljada novorođenčadi. Iako su kritike i neugodni pogledi za ovu porodicu svakodnevna pojava, Nicole je odlučila podići svijest ljudi.

Kaže da su svi negativni komentari s kojim se susrela njezina kći upućeni iz neznanja ili čiste zlobe.

“Moj cilj je educirati javnost o ovom stanju, ali i potaknuti roditelje da nauče svoju djecu slaviti različitosti i pozitivne aspekte sebe“, rekla je majka.

Nicole i njezin suprug Winry i njenog brata odgajaju tako da vjeruju u sebe. Brinu hoće li je drugi osuđivati, ali ljubaznost im je glavni prioritet u životu.

Winry potiču da bude ratnica i svakodnevno joj govore koliko je lijepa. Winry je prva osoba u njihovoj obitelji koja ima ovakav madež. Rijedak je i zbog toga njezinu djevojčicu čini jedinstvenom. (index.hr)

- Marketing -

Najveći stočar sa Vlasinja sa najviše štala, ovo nema nigdje

Ćamil Mutapčić je vjerovatno najveći stočar sa Vlasinja koji ne planira odustajati od stočarstva iako je u godinama u kojima bi trebao odmarati...