― Marketing ―

Denial Ahmetović: Čestitam organizatoru Mirzi Mušiji na najboljoj organizaciji, o specijalnom gostu me obavijestio security

- Marketing -

Na tradicionalnoj manifestaciji Kakanjski dani 2022 koja se održala u proteklom periodu jedan od najavljenih izvođača bio je i Kakanjac Denial Ahmetović.

Koncert je izazvao pozitivne reakcije publike i čini se da se ista zaželjela domaćeg izvođača. Međutim, obraćanje jedne osobe tokom koncerta izazvalo je mnogo reakcija u javnosti.

- Marketing -

Nakon što se oglasio direktor JU KSC Kakanj, svoju stranu priče objavio je i sam Denial Ahmetović.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Poštovani i dragi moji Kakanjci. Da Vam se i ja obratim povodom spornog gosta na mom koncertu. Jedan jedini najavljeni gost sa moje strane je Dunja Fazlić.

Kad sam bio na bini Security je došao do mene i obavijestio me da je tu još jedan “specijalni gost” – Mirza Hatić – kojeg MORAM najaviti , vidio sam gosta i učinio sam kako je Security rekao, najavio sam kako mi je i rekao.

Dao sam sve od sebe da ovaj grad ima nezaboravan koncert sa umjetnicima na bini i ovo se nije trebalo desiti. Međutim splet okolnosti je bio takav.

Želim da čestitam organizatoru Mirza Mušija koji je do sada napravio najbolju organizaciju K.D. Koju ja poznajem, od ozvučenja do kompletnog vizuelnog dozivljaja.

Hvala Kakanjci na preko 5000 posjetitelja. Ljubav za Vas !

 

- Marketing -

Kakanjski lovci apeluju na građane: Budite oprezni

Lovačko društvo "Srndać-Kakanj" obavještava građanstvo da će nova sezona lova divljači niskog lova početi 1. oktobra 2023. godine. Ova sezona će uključivati lov na divlje...