Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Bosanka traži savjet: Muž ništa ne radi, bitno mu je samo da ima za mahalske kafe, mrsko mu je i šetati

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna Bosanka se na društvenim mrežama požalila na svog supruga i brak, te traži savjet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– U braku sam godinu dana, bez ijednog dana godišnjeg i bolovanja, dok je moj suprug za godinu promjenio 8 poslodavaca (rad po nekih 10/15 dana). Bitno mu je da ima za gorivo, cigare i mahalsku kafu, sad kad je u tridesetim da se trudi da radi, da privređuje kući njemu je mrsko, s izgovorom “meni to ne treba, ti samo izmišljaš troškove”, napisala je.

Dodaje kako je njenom suprugu babo obezbijedio sprat za živjeti osnovno uslovno, te da se ne trudi njegovati brak.

– Ostati u takvom braku gdje je njemu mrsko prošetat s mnom, izaći u restoran, otputovat negdje, jer za njega je sve to glupost (osjećam se žena za kuće) nemamo djece jer me strah, da on sutra isto tako postupa, priča da ću se promjeniti kad mi bude trebalo ne vjerujem u te bajke… Tako da i oni što nemaju cilja i što nisu iživljeni su mi na istom s ovakvim što im je lijeno sve, ne treba im ništa. Žene savjet !!!, napisala je.

U komentarima su joj savjetovali da ga napusti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Odmah napuštajte jer sa takvim nema života, on vas ne vidi kao ženu, već kao slugu i robinju 24 sata dnevno. Dokažite mu da vi to niste da ste bolji od njega. Takvi muškarci i nisu za suživot sa nekim. Jer vas ne poštuje, od početka samog. Neka on sebi kupi lutku u čošku za takve je Lutka a ne žena. Jer takvi ne znaju da cijene, jedan je od komentara.

- Marketing -