Akcija zbog koje će Kakanj da blista: Prijave za ekološku akciju “Grablje, vreće i rukavice, i svi u radne akcije” u toku

Na inicijativu načelnika Općine Kakanj Mirnesa Bajtarevića, u Kaknju je pokrenuta velika ekološka akcija pod nazivom  “Grablje, vreće i rukavice, i svi u radne akcije”.

Akcija će se realizirati od 4. do 10. maja uz strogu primjenu propisanih mjera zaštite od širenja koronavirusa.

- Marketing -

Učesnici sami biraju lokaciju izvođenja radne akcije.

  • Pozivamo sve one koji vole svoj zavičaj i svoju domovinu da se organiziraju i prijave učešće u akciji. Poziv se odnosi na grupe građana, mjesne zajednice, škole, javne ustanove, javna i privatna preduzeća, organizacije civilnog društva, sportske klubove… – stoji u pozivu Općine Kakanj.

Općina Kakanj će za sve prijavljene obezbjediti rukavice, kese i osvježenje. Odvoz prikupljenog otpada vršit će JP “Vodokom” Kakanj.

Prijaviti se možete do 1. maja 2021. godine na e-mail adresu [email protected], ili putem faksa 032/ 771 809, ili putem telefona 032/ 771 882, ili putem Facebook stranice Općine Kakanj.

Prijava treba da sadrži sljedeće: očekivani broj volontera, datum čišćenja, lokaciju koja će se čistiti i  kontakte predstavnika prijavljene grupe volontera.

Maksimalni broj prijavljenih po jednoj grupi (lokaciji) je 20 volontera.

Sve upute vezane za akciju, preuzimanje logistike, odlaganje otpada i slično, bit će blagovremeno objavljivane.

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano