― Marketing ―

Zločin u Sarajevu: U Starom Gradu ubijen 76-godišnji muškarac, tijelo pronađeno u stanu

- Marketing -

U nedjelju u ranim jutarnjim satima na području Općine Stari Grad Sarajevo, tačnije u ulici Čemerlina, dogodilo se ubistvo.

Kako se navodi u zvaničnom saopćenju Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, u ranim jutarnjim satima u nedjelju ubijen je 76-godišnjak.

Naime, dana 20. augusta u 06:40 sati u stanu, ulica Čemerlina, općina Stari Grad Sarajevo, pronađeno je beživotno tijelo E.Š., rođen 1947. godine, nastanjen u Sarajevu.

- Marketing -

Uviđaj na licu mjesta obavili su dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak medicinske struke.

“Izvršenim uviđajem konstatovano je da je smrt 76-godišnjaka nastupila nasilnim putem. Pripadnici Uprave policije, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja i dokumentovanja krivičnog djela ‘Ubistvo”, saopćeno je iz MUP-a KS.

- Marketing -

Kakanjski lovci apeluju na građane: Budite oprezni

Lovačko društvo "Srndać-Kakanj" obavještava građanstvo da će nova sezona lova divljači niskog lova početi 1. oktobra 2023. godine. Ova sezona će uključivati lov na divlje...