― Marketing ―

U Kakanj stižu filmovi “Top Gun 2” i “Malci 2 – Gruov početak”

- Marketing -

Poslije nekoliko mjeseci JU KSC Kakanj ponovo je u prilici da ponude filmove.

Ovaj put, zahvaljujući saradnji sa Oscar film d.o.o. iz Banja Luke dogovorena je projekcija filma kojeg su svi iščekivali TOP GUN: MAVERICK!

- Marketing -

Datum projekcije: 12.07.2022. godine

Dom kulture Kakanj 20:15h

Ulaz: 5 KM

Za “Top Gun 2” kritičari kažu da je bolji od prvoga dijela. Tom Cruise nadmašio je sam sebe, a komentari ne prestaju ni na račun toga što brojni govore da danas izgleda bolje nego 1986., kada se snimao original.Kažu da je jedna od najjačih vrlina ovog nastavka to što ima magiju originala, uz kvalitetna osvježenja koja u film donosi novi dio postave.Radnja filma vrti se oko toga da je Maverick pozvan da se vrati u Top Gun, gdje se treniraju najbolji piloti nacije, kako bi pripremio trupu za opasnu prekomorsku misiju.

 

Malci 2 – Gruov početak 12.07.2022.godine u Domu kulture Kakanj, sa početkom u 18:30 sati.Ovog ljeta, mali žuta bića Malci, vraćaju se u kina! U drugom nastavku pratimo 12 godišnjeg Grua koji je na tragu da postane najveći zlikovac svih vremena, a na tom putu svesrdno mu pomažu mali žuti prijatelji u drugom nastavku Malaca pod nazivom Malci 2: Kako je Gru postao Gru.

Ulaz: 5 KM

- Marketing -

BONUS VIDEO

Pet puta više stranih radnika u Federaciji nego u RS-u

Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine planira odobriti zapošljavanje 6.037 stranaca u narednoj godini, što je značajan porast u odnosu na trenutnu kvotu od...