Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Tržni centar Re-Al u Kaknju ponovo sija: Otvoren Pepco!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije šest godina u Kaknju je otvoren tržni centar Re-Al.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tadašnje ruglo grada postalo je centar nekih novih mogućnosti, stvarajući ne samo novu ponudu za građane već i stotine novih radnih mjesta za našu zajednicu.

Danas, ovaj tržni centar sjaji svjetlima uspjeha, a najnovije iznenađenje je današnje otvorenje poznatog brenda Pepco, maloprodajnog lanca raznovrsnih proizvoda.

Re-Al tržni centar je priča o transformaciji i obnovi. Nakon dugogodišnje nefunkcionalnosti nekadašnjeg trgovačkog centra CC1, Re-Al Company iz Sarajeva se pojavio kao svježi vjetar promjene. Otvorivši svoja vrata, postao je simbol obnove i novih mogućnosti za grad. Danas, zahvaljujući predanom radu oko 300 osoba “zarađuje svoj hljeb” u ovom centru.

Današnje otvorenje maloprodajnog lanca Pepco u našem gradu predstavlja novi korak u rastu i razvoju tržnog centra Re-Al. Pepco je brend koji je osvojio srca mnogih kupaca širom Bosne i Hercegovine svojom pristupačnom ponudom visokokvalitetnih proizvoda. Sada, i mi imamo privilegiju na njihovu ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što Re-Al tržni centar čini posebnim je i činjenica da je naporima menadžmenta uspio privući brendove koji nikada ranije nisu bili dostupni u našem gradu. Osim Pepco, posjetitelji mogu uživati u raznovrsnim trgovinama i brendovima kao što su LC Waikiki, Jysk, Juventa sport, dm drogerie markt, Planika, Crvena jabuka, Watch line, Telemach, Gift Shop Dream, SilverShine i mnogi drugi.

Ovo je prilika za našu općinu da zadovolji svoje potrebe i ukuse kako u kupovini tako i u gastronomskim užicima u ugostiteljskim objektima u tržnom centru Re-Al.

Dođite i pridružite se slavlju, te zajedno sa svim drugim brendovima otkrijte novu eru kupovine, zabave i uživanja!

- Marketing -