Slučaj u Zenici: Nedavno pokrenuo svoj posao a već danas ima proizvode koji nose njegovo ime!

Deni Loluz, mladi berber iz Zenice, je jedan od onih rijetkih pojedinaca čija upornost i odlučnost nadilaze prepreke koje nametne birokratski lavirint. Njegova nedavno objavljena priča o pobjedi birokratije nadahnula je mnoge da ne odustaju od pokretanja biznisa i da se trud na kraju isplati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U toj priči otkrio je i da planira u ponudi imati šampone protiv opadanja kose i peruti, balzami i ulja za bradu pod njegovim imenom, a danas s ponosom je realizirao svoje planove.

Kako nam je kazao, prvi je izbacio parfimirane proizvode za kosu i bradu sa notama najtraženijih parfema TOMFORD Black Orchid i Armani Code.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kako su odlučio na ovaj korak kazao je sljedeće:”Svi znamo da je brada danas odraz muškosti te samim time brada zahtijeva održavanje i redovnu njegu. Imam mnogo klijenata koji imaju bradu, kako mladih tako i starijih, odlučio sam da budem inovativan i da iznesem nešto što je novo na tržištu. To su proizvodi, kreme za njegu brade i kose koje uz to što pružaju dubinsku hidrataciju, sjaj i neodoljiv izgled pružaju i intenzivne mirise najtraženijih parfema današnjice.”

Loluz smatra da kao barber ima dužnost da klijentima i svima koji nose bradu pruži neki novitet koji će njihovoj bradi dati besprijekoran izgled i viši nivo samopouzdanja.

  • Planovi za budućnost su da proširim kolekciju proizvoda kako za bradu tako i za kosu.

Voskovi se mogu kupiti u Loluz Barbershop, ulica Mejdandžik 15, Zenica.

(K.P. / Kakanj-X)

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE