Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Savez o ulaznicama: Prvi put prodaja preko interneta

Za prvi meč u Zenici ulaznice će se po prvi put prodavati putem interneta, dok NS BiH za meč u Bratislavi, zbog kazne UEFA-e neće moći prodavati ulaznice za naše navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometni savez BiH objavio je saopštenje vezano za ulaznice za mečeve kvalifikacija za EURO 2024 protiv Islanda i Slovačke.

Za prvi meč u Zenici ulaznice će se po prvi put prodavati putem interneta, dok NS BiH za meč u Bratislavi, zbog kazne UEFA-e neće moći prodavati ulaznice za naše navijače.

“Prvu utakmicu u kvalifikacionom ciklusu za odlazak na EURO 2024. koji će biti održan u Njemačkoj, naša „A“ reprezentacija će odigrati protiv reprezentacije Islanda na stadionu “Bilino polje” u Zenici 23.03.2023. godine sa početkom u 20:45 sati. NS/FS BiH obavještava javnost da je u saradnji sa bosanskohercegovačkim web-shopom za online prodaju ulaznica, Kupikartu.ba, omogućena prodaja za utakmice „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine. Svi zainteresovani će svoje ulaznice moći kupiti putem zvanične platforme Kupikartu.ba za domaće utakmice „A“ reprezentacije.

Informaciju o datumu i vremenu početka prodaje ulaznica „A“ reprezentacije za utakmicu sa reprezentacijom Islanda, kao i ostalim detaljima vezanim za prodaju ulaznica putem ove platforme, NS/FS BiH će objaviti naknadno na svojoj web stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica Slovačka-Bosna i Hercegovina

U prethodnim danima smo zaprimili veliki broj upita naših navijača u vezi sa kupovinom ulaznica za drugu utakmicu kvalifikacionog ciklusa za plasman na EURO 2024. godine.

Ova utakmica će se odigrati u Bratislavi 26.03.2023. godine protiv reprezentacije Slovačke.

Ovim putem obavještavamo javnost da je zbog incidenata na posljednjoj utakmici UEFA „Lige Nacija“ u Rumuniji, NS/FS BiH kažnjen od strane Disciplinske komisije UEFA novčanom kaznom od 10.000 EURA i zabranom prodaje ulaznica svojim navijačima za narednu gostujuću utakmicu u zvaničnim takmičenjima. Kako je ova utakmica prva zvanična utakmica u organizaciji UEFA, neće biti organizovan sektor za gostujuće navijače, niti će biti omogućena kupovina ulaznica za gostujuće navijače putem NS/FS BiH.” navodi se iz FS BiH.