Savez o ulaznicama: Prvi put prodaja preko interneta

Za prvi meč u Zenici ulaznice će se po prvi put prodavati putem interneta, dok NS BiH za meč u Bratislavi, zbog kazne UEFA-e neće moći prodavati ulaznice za naše navijače.

Nogometni savez BiH objavio je saopštenje vezano za ulaznice za mečeve kvalifikacija za EURO 2024 protiv Islanda i Slovačke.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Za prvi meč u Zenici ulaznice će se po prvi put prodavati putem interneta, dok NS BiH za meč u Bratislavi, zbog kazne UEFA-e neće moći prodavati ulaznice za naše navijače.

“Prvu utakmicu u kvalifikacionom ciklusu za odlazak na EURO 2024. koji će biti održan u Njemačkoj, naša „A“ reprezentacija će odigrati protiv reprezentacije Islanda na stadionu “Bilino polje” u Zenici 23.03.2023. godine sa početkom u 20:45 sati. NS/FS BiH obavještava javnost da je u saradnji sa bosanskohercegovačkim web-shopom za online prodaju ulaznica, Kupikartu.ba, omogućena prodaja za utakmice „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine. Svi zainteresovani će svoje ulaznice moći kupiti putem zvanične platforme Kupikartu.ba za domaće utakmice „A“ reprezentacije.

- Advertisement -Kakajnski Oglasi - Najveći oglasnik u Kaknju MegaOglasi - Brza prodaja i kupovina

Informaciju o datumu i vremenu početka prodaje ulaznica „A“ reprezentacije za utakmicu sa reprezentacijom Islanda, kao i ostalim detaljima vezanim za prodaju ulaznica putem ove platforme, NS/FS BiH će objaviti naknadno na svojoj web stranici.

Utakmica Slovačka-Bosna i Hercegovina

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

U prethodnim danima smo zaprimili veliki broj upita naših navijača u vezi sa kupovinom ulaznica za drugu utakmicu kvalifikacionog ciklusa za plasman na EURO 2024. godine.

Ova utakmica će se odigrati u Bratislavi 26.03.2023. godine protiv reprezentacije Slovačke.

Ovim putem obavještavamo javnost da je zbog incidenata na posljednjoj utakmici UEFA „Lige Nacija“ u Rumuniji, NS/FS BiH kažnjen od strane Disciplinske komisije UEFA novčanom kaznom od 10.000 EURA i zabranom prodaje ulaznica svojim navijačima za narednu gostujuću utakmicu u zvaničnim takmičenjima. Kako je ova utakmica prva zvanična utakmica u organizaciji UEFA, neće biti organizovan sektor za gostujuće navijače, niti će biti omogućena kupovina ulaznica za gostujuće navijače putem NS/FS BiH.” navodi se iz FS BiH.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Nermin Nikšić: SDP je demokratska stranka otvorena za različita mišljenja

Nermin Nikšić, predsjednik SDP-a oglasio se nakon odluke potpredsjednika...

Enesa radi sa 100 muškaraca i bolja je od njih: Ona je jedna od dvije zavarivačice u BiH

Enesa Lugonja jedna od dvije zavarivačice u FBiH ruši...

Mladi stručnjak iz BiH nuklearnu fiziku zamijenio konobarskom tacnom

Dušan Dubajić (27), mladi stručnjak iz Bosanskog Novog, kako...