― Marketing ―

Radončić: Džaba je Dodik obećao Putinu da će se igrati utakmica

- Marketing -

U sali Doma kulture u Zavidovićima Savez za bolju budućnost BiH sinoć je održao predizborni skup, na kojem je govorio i predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić.

“Uzaludno Milorad Dodik pokušava da uplaši bh. patriote svojim marionetskim trčanjem kod Vladimira Putina. Mi se ne bojimo Putinovih provokacija i njegove političke pudlice u Bosni i Hercegovini. Prošli smo najtežu agresiju, pokazali smo da se znamo odbraniti i sačuvati BiH. Džaba je Dodik obećao Putinu da će se igrati fudbalska utakmica između naše zemlje i Rusije, jer sam potpuno siguran da naši reprezentativci neće htjeti da izađu na teren s onima koji su izvršili agresiju na jednu evropsku zemlju i čine najteže ratne zločine. Među našim fudbalerima ima dosta onih čiji su roditelji i najbliže porodice osjetili strašne ratne posljedice i siguran sam da je Dodik kod Putina svirao praznu frulu”, rekao je predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić komentirajući današnji odlazak Milorada Dodika u Rusiju.

Putinovo ponašanje je, rekao je Radončić, brutalno miješanje u izbornu kampanju u BiH.

- Marketing -

Lider Saveza za bolju budućnost BiH iskazao je sigurnost da ni to Dodiku neće pomoći da napravi pobjednički rezultat u Republici Srpskoj.

“Bosni i Hercegovini, a time i RS, mjesto je u porodici evropskih naroda, u NATO-u, što će, prije ili kasnije, shvatiti i marioneta Dodik i njegov vojno već uzdrmani mentor Putin”, poručio je Radončić.

Predsjednik Radončić ponovio je da SBB ima moćan ekonomski plan za cijelu BiH i da je to jedina opcija koja Bosnu i Hercegovinu može izvesti iz stanja apatije, konflikata, nerazvijanja, masovnog odlaska naroda i okrenuti novu i uspješniju stranicu BiH.

- Marketing -

Kakanjski lovci apeluju na građane: Budite oprezni

Lovačko društvo "Srndać-Kakanj" obavještava građanstvo da će nova sezona lova divljači niskog lova početi 1. oktobra 2023. godine. Ova sezona će uključivati lov na divlje...