― Marketing ―

Pravda je spora, ali će je biti: Roditelji Džene Gadžun kreću u pravnu borbu s odgovornima, skupljaju novac za troškove

- Marketing -

Prošlo je deet mjeseci kako nas je napustila mala Džena Gadžun, ali zbog njene smrti još uvijek niko nije odgovarao, a tužilaštvo još uvijek nema nikakvu odluku.

Roditelji malene Džene su nakon traženja, pozivanja, zahtjevanja pravde odlučili da istu potraže i pravnim putem. S obzirom na visoke troškove parničnih postupaka uputili su apel kojim sakupljaju potreban novac kojim će platiti sudske takse, vještačenja, troškovi pravnog tima.

 

- Marketing -

– Nismo odustali. Mi nastavljamo svoju borbu koliko god trajala. Ovaj mjesec kao i predhodni većina ih je bila na godišnjim odmorima. Sve ide usporeno. Mi uglavnom nastavljamo našu borbu i odustati i smiriti se ne nećemo, istakla je Amila Gadžun na svom Facebook profilu.

Ona je dodala kako nisu dovoljne ostavke članova političkih stranki, pisma, rečenica iz tužilaštva “Još uvijek nema tužilačke odluke,a slučaj je prioritet”.

– Neko će odgovarati za ubistvo naše Džene i za ovu bol koju su nam nanijeli. Bliži se i godina dana, a još uvijek niko nije odgovoran!, napisala je ona.

Broj transakcijskih računa kao i PayPal možete pronaći na fotografiji u nastavku.

- Marketing -

Općinski sud u Kaknju u 2023. godini izrekao 22 zaštitne mjere prema počiniocima nasilja u porodici

U periodu od 01.01. do 31.08.2023. godine Općinski sud u Kaknju je, shodno odredbama Zakona o zaštiti od nasilja u porodici Federacije BiH, počiniocima...