― Marketing ―

Potukli se igrači Viteza i Rudara na memorijalnom turniru “Galib Mujčić”

- Marketing -

Danas i sutra na rasporedu je memorijalni fudbalski turnir “Galib Mujčić 2022” koji se igra u Vitezu. Na turniru učestvuju Rudar iz Kaknja, FK Vitez, NK Travnik i NK Čelik.

Danas od 16 sati počeo je prvi polufinalni meč između Rudara i domaćeg Viteza, dok je od 18 sati na rasporedu drugi polufinalni meč između Čelika i Travnika, piše Sportsport.ba.

Mrlju na ovaj turnir koji se već godinama igra u spomen na bivšeg proslavljenog napadača Viteza, Čelika i Rudara, bacili su igrači domaćeg Viteza i Rudara iz Kaknja. Naime, oni su se u finišu prvog poluvremena međusobno potukli, sijevale su pesnice, nekoliko igrača je povrijeđeno, te je meč prekinut i igrači su otišli u svlačionicu.

- Marketing -

 

Još nije poznato hoće li meč u drugom poluvremenu biti nastavljen, ali svakako jedna velika sramota za igrače jednog i drugog kluba, koji su svojim neprimjernim ponašanjem bacili veliku mrlju na ovaj turnir.

- Marketing -

Kakanjski lovci apeluju na građane: Budite oprezni

Lovačko društvo "Srndać-Kakanj" obavještava građanstvo da će nova sezona lova divljači niskog lova početi 1. oktobra 2023. godine. Ova sezona će uključivati lov na divlje...