Posao: Radnik u adrenalin parku Malak Farme

U želji da ostvarimo svoj san i san mnogih ljudi, odlučismo se za proizvodnju zdrave hrane na našoj farmi. Malak Farma svoju misiju temelji na etičnom i čovjeku ugodnom principu proizvodnje hrane i zdravog života. Na mjestu gdje se nastoji vratiti prirodi koje smo i sami dio, profit je samo sredstvo za realizaciju vizije. Ne gledamo Vas formalno, nego istinski kao ljude koji rade zajedno sa nama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seljak, Mljekar i Mesar su trenutno u potrazi za dobrim i kvalitetnim ljudima koji žele da budu dio priče i imaju uz sebe jedan ovakav tim. Koga tačno traže, pročitajte u nastavku.

Radnik u adrenalin parku (1 osoba)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malak Farma je mjesto gdje se zdravo proizvodi, zdravo hrani, zdravo živi, ali i zdravo opušta i zabavlja. Neizostavni su i dragocjeni momenti za zdravim opuštanjem i zabavom u prirodi. Na Farmi imamo široku ponudu adrenalinskih aktivnosti: adrenalin park za djecu i odrasle, zip-line za djecu i odrasle, paintball i školu jahanja za djecu i odrasle. Tražimo osobu koja će biti od pomoći gostima naše Farme prilikom korištenja sadržaja adrenalin parka, koja će znati koordinirati aktivnostima koji se dešavaju u adrenalin parku i voditi brigu o sigurnosti naših gostiju prilikom korištenja istog. Potreban nam je sposoban, okretan i kreativan zaposlenik. Iskustvo u sportskim ili sličnim adrenalinskim aktivnostima i poslovima je izrazito poželjno.

Uslovi:

  • Poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima
  • Sportska spretnost i agilnost
  • Ljubaznost, organizacijske i vještine timskog rada
  • Poznavanje engleskog jezika
  • Usmjerenost prema sportskom i zdravom načinu života
  • Ako je spomenuta pozicija prava prilika za Vas, ostavljamo je otvorenom za Vašu prijavu.
  • Priđite nam i pridružite se u ovom putovanju.

Prednost imaju kandidati sa područja Kaknja, Visokog i Zenice zbog blizine radnog mjesta na Malak Farmi.

Vaš CV dostavite putem opcije “PRIJAVI SE NA OGLAS” do ponedjeljka, 10.1.2022. godine.
Lokacija: Zenica, Kakanj , Visoko
Broj izvršilaca: 1
Datum objave: 27.12.2021.
Trajanje oglasa: 15 dana (ističe 11.01.2022.)

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE