Posao: Prehrambeni tehnolog u mljekari Malak Farme

U želji da ostvarimo svoj san i san mnogih ljudi, odlučismo se za proizvodnju zdrave hrane na našoj farmi. Malak Farma svoju misiju temelji na etičnom i čovjeku ugodnom principu proizvodnje hrane i zdravog života. Na mjestu gdje se nastoji vratiti prirodi koje smo i sami dio, profit je samo sredstvo za realizaciju vizije. Ne gledamo Vas formalno, nego istinski kao ljude koji rade zajedno sa nama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seljak, Mljekar i Mesar su trenutno u potrazi za dobrim i kvalitetnim ljudima koji žele da budu dio priče i imaju uz sebe jedan ovakav tim. Koga tačno traže, pročitajte u nastavku.

Prehrambeni tehnolog u mljekari (1 osoba)
On(a) učestvuje u organizaciji proizvodnje te nesebično dijeli svoja stečena znanja i savremenu praksu. Nadzire cjelokupnu liniju mliječnih proizvoda te odgovara za njihovu tačnost isporuke i prijema. Pazi na kvalitetu svih sirovina koje se koriste u radu, pomno prateći kako se one ponašaju u određenim uslovima u cilju pravovremenog reagovanja i donošenja dobrih odluka. Sve parametre (od mirisa, okusa, teksture, izgleda i drugih) smatra značajnim jer pomažu u kreiranju kvalitetnog proizvoda. Dodatno je svjestan odgovornosti za efikasnom opskrbom sirovinama uz blagovremeno zaprimanje i razduživanje. Iskustvo rada u laboratoriji je dobro došlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • Uslovi:
    VSS – prehrambeni tehnolog
  • Radno iskustvo u mljekarskoj industriji (poželjno)
  • Vozačka dozvola B kategorije
  • Poželjno radno iskustvo (minimalno dvije godine)
  • Organizacijske vještine
  • Pismena i usmena korespondencija
  • Ako je spomenuta pozicija prava prilika za Vas, ostavljamo je otvorenom za Vašu prijavu. Priđite nam i pridružite se u ovom putovanju.

Prednost imaju kandidati sa područja Kaknja, Visokog i Zenice zbog blizine radnog mjesta na Malak Farmi.

Vaš CV dostavite putem opcije “PRIJAVI SE NA OGLAS” do ponedjeljka, 10.1.2022. godine.
Lokacija: Zenica, Kakanj , Visoko
Broj izvršilaca: 1
Datum objave: 27.12.2021.
Trajanje oglasa: 15 dana (ističe 11.01.2022.)

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE