Posao: Pomoćni radnik u mesari Malak Farme

U želji da ostvarimo svoj san i san mnogih ljudi, odlučismo se za proizvodnju zdrave hrane na našoj farmi. Malak Farma svoju misiju temelji na etičnom i čovjeku ugodnom principu proizvodnje hrane i zdravog života. Na mjestu gdje se nastoji vratiti prirodi koje smo i sami dio, profit je samo sredstvo za realizaciju vizije. Ne gledamo Vas formalno, nego istinski kao ljude koji rade zajedno sa nama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seljak, Mljekar i Mesar su trenutno u potrazi za dobrim i kvalitetnim ljudima koji žele da budu dio priče i imaju uz sebe jedan ovakav tim. Koga tačno traže, pročitajte u nastavku.

Pomoćni radnik u mesari (1 osoba)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom rada u mesari potrebna nam je ispomoć u klaonici, sušionici i pogonu za preradu i rezanje mesa. Obzirom da nam je čistoća mnogo bitna, bilo da su u pitanju radni stolovi, pultovi ili pak mašine, nova osoba bi održavala (urednim) svoje radno mjesto. Gotove proizvode bi pripremala za pakovanje, etiketiranje, slaganje po kategorijama i izlaganje (u vitrine) kako bi našli put do naših dragih kupaca. Redovnim dopunjavanjem mesnih proizvoda ne izostaje kvalitetna i ljubazna usluga među kolegama i svima onima koji nas posjete na Farmi. Iskustveni i stručan savjet o mesu i mesnim prerađevinama ka našem kupcu je uvijek dobro došao.

Uslovi:

  • SSS
  • Poželjno radno iskustvo u mesnoj industriji (nije nužno)
  • Organizacijske i vještine timskog rada
  • Odgovornost i želja za proizvodnjom zdrave hrane

Ako je spomenuta pozicija prava prilika za Vas, ostavljamo je otvorenom za Vašu prijavu.

Priđite nam i pridružite se u ovom putovanju.

Prednost imaju kandidati sa područja Kaknja, Visokog i Zenice zbog blizine radnog mjesta na Malak Farmi.

Vaš CV dostavite putem opcije “PRIJAVI SE NA OGLAS” do ponedjeljka, 10.1.2022. godine.
Lokacija: Zenica, Kakanj , Visoko
Broj izvršilaca: 1
Datum objave: 27.12.2021.
Trajanje oglasa: 15 dana (ističe 11.01.2022.)

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE