OK BiH nagradio Lanu Pudar i Elvedinu Muzaferiju sa po 10.000 KM

Izvršni komitet Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine je razmatrao postignute rezultate i donio odluku da sa 10.000,00 KM podrži pripreme i nastupe Elvedine Muzaferije u nastojanjima da ostvari što bolje rezultate u narednom periodu, a posebno na Zimskim olimpijskim igrama Milano Cortina 2026, te je uvrstio u Program+ OK BiH za najbolje sportiste OK BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čestitamo Elvedini, porodici, njenom trenerskom timu, klubu i Skijaškom savezu BiH, te upućujemo iskrene čestitke na odličnim rezultatima koji su obradovali cjelokupnu bh. sportsku zajednicu, ali i sve građane Bosne i Hercegovine”, navodi se u saopćenju.

Izvršni komitet Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine je na svojoj 30. redovnoj sjednici održanoj 29.02.2024. godine razmatrao postignute rezultate, te je donesena odluka da se Lana Pudar i njen trenerski tim nagradi sa ukupno 10.000,00 KM.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čestitamo olimpijki Lani Pudar, porodici, njenom trenerskom timu i Plivačkom savezu BiH na izvrsnim rezultatima krunisanim bronzanom medaljom na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u Dohi i želimo mnogo sreće u nastavku sezone”, navodi se u saopćenju OKBiH.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE