Održana Skupština LD “Srndać-Kakanj”: Nove funkcije dobili Kadrić, Čobo i Begić

U subotu u 10 sati, LD “Srndać-Kakanj” okupila je svoje članove na godišnjoj Skupštini radi rasprave o dosadašnjem radu i budućim planovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dnevnom redu našli su se izvještaji o radu organa društva kao i planovi za narednu godinu, koji su jednoglasno usvojeni nakon detaljne analize i komentara.

Poseban fokus bio je na izboru novih kandidata za ključne funkcije unutar lovačkog društva. Nakon temeljnih razmatranja, članovi su jednoglasno podržali sljedeće prijedloge:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • Za mjesto glavnog lovovođe izabran je Aldin Kadrić, čiji je dosadašnji doprinos društvu bio neprocjenjiv.
  • Elvedin Čobo imenovan je za člana Upravnog odbora, prepoznat kao osoba od povjerenja koja će doprinijeti efikasnom upravljanju društvom.
  • Na funkciju disciplinskog sudije imenovan je Huso Begić, čija je pravednost i integritet nesumnjiv.

Čestitke su upućene novoimenovanim članovima i izraženo je uvjerenje da će njihov rad donijeti mnogo uspjeha i zadovoljstva, te da će doprinijeti daljem razvoju i stabilnosti lovačkog društva. Očekuje se da će svojim zalaganjem opravdati ukazano povjerenje i ostvariti značajne rezultate u narednom periodu.

Na kraju Skupštine, zahvalnost je izražena svim delegatima koji su aktivno i konstruktivno doprinijeli radu Skupštine, naglašavajući važnost njihovog angažmana u daljem razvoju LD “Srndać-Kakanj”.

(K.P. / Kakanj-X)

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE