Povezano

Očekuje se veliki broj posjetitelja na Ponijerima: Bogat sadržaj prate niske cijene

Ponijeri su kakanjska planina koja svake godine predstavlja biser za ljubitelje zime jer nudi bogat sadržaj, bez gužve i uz daleko niže cijene koje važe na drugim bh. planinama.

Javna ustanova KSC Kakanj i ove godine potrudila se ponuditi kvalitetan sadržaj, tako će u subotu 15. Januara zvanično biti otvorena sada već tradicionalna manifestacija „Udahni Ponijere 2022.“.

- Marketing -

BOGAT SPORTSKI I ZABAVNI PROGRAM

Sadržaj koji će obilježiti početak manifestacije u subotu su igre bez granica i odbojka na snijegu od 10 do 15 sati, a od 19 sati slijedi prava zabava.

U Eko Kući nastupa zenička grupa BalkanEros pred ograničenim brojem gostiju, ako želite biti dio publike koja želi uživati uz BalkanErose potrebno je da izvršite rezervaciju mjesta pozivom na broj +38761781262.

BalkanEros

DJEČIJA NEDJELJA

Dan poslije na poligonu Eko kuće od 12 sati za mališane je planirana zabava uz maskote dok će od 15 sati imati priliku uživati u projekciji filma za djecu u samoj Eko Kući.

Iz JU KSC Kakanj garantiraju uživanje u planinskom zraku koje će biti poptpuno uz sadržaj koji su pripremili.

CIJENE I RASPORED SKI LIFTA

Nakon remonta i montaže oštećenih dijelova na  angažovana je firma za ispitivanje ispravnosti i sigurnosti ski liftova, koja je pregledala žičaru i izdala upotrebnu dozvolu za korištenje ski lifta.

Cijena poludnevne karte iznosi 10 KM, a cijena dnevne karte je 15 KM.

Srijeda, 12.01.2022. – DNEVNO I NOĆNO

Četvrtak, 13.01.2022. – DNEVNO

Petak, 14.01.2022. – DNEVNO I NOĆNO

Navedeni raspored zavisi od vremenskih prilika i podložan je promjenama.

ŠKOLA SKIJANJA

Upis na Školu skijanja još uvijek traje tako da se možete pridružiti u Ski centru i zajedno sa instruktorima KSC Kakanj savladati tehnike skijanja.

Više informacija o Školi skijanja možete dobiti pozivom na broj telefona 032/771-920 ili putem e-maila [email protected]!

- Marketing -

Najnovije

Popularno