― Marketing ―

Objavljena prognoza za 1. maj: Evo kakvo nas vrijeme očekuje tokom praznika

- Marketing -

Sutra, osim na sjeveroistoku Bosne gdje je prognozirano sunčano uz promjenljivu oblačnost, biće pretežno oblačno.

Poslije podne u većem dijelu BiH i na sjeveru Hercegovine očekuju se lokalni pljuskovi. Vjetar slab zapadni i jugozapadni, a dnevna temperatura kretat će se od 14 do 22 °C.

Drugi dan vikenda u većem dijelu zemlje bit će pretežno oblačno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Poslije podne djelimično razvedravanje, a dnevna temperatura bit će od 16 do 24 °C na jugu zemlje.

- Marketing -

Za 1. maj je prognozirano umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana su mogući lokalni pljuskovi. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Poslije podne u Hercegovini vjetar u skretanju na jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 9 do 14, na jugu do 16, a dnevna od 17 do 22, na jugu do 24 °C.

I drugog dana praznika prognozirano je pretežno oblačno vrijeme. Prije podne slaba kiša je moguća u Hercegovini u zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. Poslije podne i tokom noći se očekuju pljuskovi i grmljavina.

Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 10 do 16, a dnevna od 15 do 20, na sjeveru i sjeveroistoku Bosne do 24 °C.

- Marketing -

Općinski sud u Kaknju u 2023. godini izrekao 22 zaštitne mjere prema počiniocima nasilja u porodici

U periodu od 01.01. do 31.08.2023. godine Općinski sud u Kaknju je, shodno odredbama Zakona o zaštiti od nasilja u porodici Federacije BiH, počiniocima...