― Marketing ―

KOMENTAR: Očekivanja su unaprijed smišljena ljutnja

Možda ste čuli za izreku: „Očekivanja su unaprijed smišljene ozlojeđenosti“. Prvo, samo očekivanje da se nešto dogodi neće dovesti do toga. Razvojni psiholog Jean Piaget...

O čemu je načelnik Kaknja razgovarao sa delegacijom iz ZDK: Šta je sa školama u Kaknju?

- Marketing -

Jučer u uredu načelnika Općine Kakanj upriličen je sastanak s vršiocem dužnosti premijera ZDK Mirnesom Bašićem, ministrom za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK Spahijom Kozlićem i zastupnikom u Skupštini ZDK Sejadom Zaimovićem

U uredu načelnika Općine Kakanj Mirnesa Bajtarevića danas su gosti bili vršilac dužnosti premijera Zeničko-dobojskog kantona Mirnes Bašić, ministar za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK Spahija Kozlić i zastupnik u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona Sejad Zaimović.

- Marketing -

Na sastanku se razgovaralo o nastavku i intenziviranju uspješne saradnje između Općine Kakanj i Vlade Zeničko-dobojskog kantona i drugih kantonalnih institucija.

Razgovaralo se posebno o izazovima u oblasti obrazovanja pri čemu je naglašena spremnost Općine Kakanj da i dalje bude podrška u svim aktivnostima Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK kao nosioca aktivnosti koje su usmjerene na poboljšanje uslova za boravak učenika u kakanjskim školama, kao i za poboljšanje uslova u kojima se odvija nastavni proces.

Načelnik Bajtarević je posebno akcentirao prioritete za ulaganja u školske objekte na području općine Kakanj.

- Marketing -