Novosti iz Bosna-Rudar: Adilović dobio poziv za učešće na Svjetskom prvenstvu, Gutić kondicioni trener

Diplomirani atletski trener Uroš Gutić, od danas zvanično kondicioni trener u taekwondo kolektivu Bosna-Rudar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored nedavno potpisane saradnje sa fizioterapeutom i psihologom od danas se kolektivu Bosna-Rudar pridružuje i kondicioni trener za bolju i kvalitetniju uslugu za članove.

Fahrudin Adilović, aktivni član i takmičar taekwondo kolektiva Bosna-Rudar, dobio je poziv i pravo na učešće na Svjetskom prvenstvu 2024 u Južnoj Koreji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Adilović je dvostruki evropski prvak, prvak Balkana, višestruki državni prvak, te osvajač mnogih međunarodnih i bodovnih turnira širom svijeta.

Član je taekwondo kolektiva Bosna-Rudar, također je dugogodišnji reprezntativac, a od ove godine i član perspektivnog tima Taekwondo saveza Bosne i Hercegovine.

Svojim radom i postignutim rezultatima u ovoj godini, ali i dosadašnjim rezultatima, Fahrudin je obezbijedio svoje mjesto u ovogodišnjoj reprezentaciji BiH, koja će predstavljati našu zemlju na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji.

  • Ovo je velika čast kako za Fahrudina, tako i za Kolektiv Bosna-Rudar, jer je u uži izbor ušlo samo nekoliko takmičara iz Bosne i Hercegovine. Fahrudinu, ali i cijeloj reprezentaciji BiH, želimo puno sreće na predstojećim turnirima. Također, Kolektiv Bosna-Rudar nastavlja svoje raznovrsne aktivnosti i turnire već od narednog vikenda. Ništa kopija samo original – saopćeno je iz kolektiva.

NAJNOVIJE