Novi komandir Policijske stanice Kakanj na prijemu kod načelnika Bajtarevića

Novi komandir Policijske stanice Kakanj, Kenan Zaimović, je prisustvovao prijemu u uredu načelnika Općine Kakanj, Mirnesa Bajtarevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sastanku su razmotrene ključne teme sigurnosti i bezbjednosti građana, kao i izazovi s kojima se suočavaju službenici PS Kakanj u svom svakodnevnom radu.

Načelnik Bajtarević i komandir Zaimović su posebno istakli važnost kontrolisanja saobraćaja kako u gradu, tako i na ruralnim područjima općine Kakanj. Obojica su se složili da je redovna komunikacija i koordinacija između općinskih vlasti i policijskih snaga ključna za efikasno rješavanje izazova vezanih za javnu sigurnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • Ovo je prvi u nizu sastanaka koje ćemo češće održavati kako bismo osigurali bolju koordinaciju i brži odgovor na potrebe građana Kakanja – izjavio je načelnik Bajtarević. Dodao je i kako se raduje budućoj saradnji s novim komandirom PS Kakanj.

Kenan Zaimović je istakao je svoju posvećenost unapređenju sigurnosti u zajednici te je naglasio važnost saradnje sa lokalnim stanovništvom kako bi se osiguralo da Policijska stanica Kakanj efikasno odgovara na sve izazove i potrebe građana.

Sastanak je završen uz želje načelnika Bajtarevića za uspješan rad novog komandira Zaimovića, a prisutni su se složili da će takvi susreti doprinijeti daljem jačanju sigurnosti i povjerenja među stanovnicima općine Kakanj.

(K.P. / Kakanj-X)

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE