Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Neumorni Ahmed Krnjić “dijeli poraze” u dva sporta, prihvatio nove izazove

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Kongresnoj dvorani Palate kulture i sporta u Varni (Bugarska) 20. aprila od 18 sati će biti održana  Međunarodna borbena gala večer SENSHI 21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubitelji borilačkih vidjet će u ringu 14 interesantnih borbi između otmjenih i atraktivnih boraca iz 16 zemalja,.

Publika u Varni u Bugarskoj imaće zadovoljstvo da u gala večeri vidi specijalne goste i sudije borbi, koji su svjetski poznati i legendarni borci.

Bh. kikbokser Ahmed Krnjić, aktuelni prvak Evrope SENSHI organizacije u kategoriji 95+ kg, nastupit će protiv Marokanca Nidala Bchirija.

26-godišnji Evropski šampion ponovo ima prednost u visini 199 cm i težini sa svojih 116 kg. On u svojoj biografiji ima pojas WAKO Pro K-1 Evropskog prvenstva iz 2019. On je također bio drugi godinu dana ranije, a 2017. osvojio je srebrenu medalju na WAKO Svjetskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

32-godišnji Marokanac dolazi sa svojim šampionskim pojasevima iz Enfusion i SUPERCOMBAT. Definitivno bi želio dodati titulu jednog od najboljih SENSHI-ja u svom debiju u organizaciji.

Ipak, cijela Bosna i Hercegovina i dijaspora je uz fenomenalnog Krnjića od kojeg se očekuje još jedna pobjeda u nizu.

Sretno Ahmede!

Ali to nije sve…

Ako ste mislili da je to sve što ćete gledati varate se… Krnjić je prihvatio novi izazov u boksu, nakon debitantskog nastupa 27. januara u Njemačkoj gdje je pobijedio tursko-njemačkog boksera Sinana Ozsahina, što samo pokazuje spremnost bh. borca.

Šestoga aprila i njemačkoj Aschaffenburg arena će biti lokacija gdje će se održati Universum Boxing Night #11! Uronite u zadivljujući svijet boksa i doživite eksplozivne borbe pune akcije. Naravno, nastupa i Ahmed Krnjić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(K.P. / Kakanj-X)

- Marketing -