Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Navijačka grupa BH Fanaticos: S vama više nigdje, sramote ove države

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najvjerniji navijači naše reprezentacije razočarani su što su članovi Izvršnog odbora NS BiH koji su prisustvovali Danu fudbala Republike Srpske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznanje je na istoj manifestaciji dobio i nekadašnji selektor naše reprezentacije Faruk Hadžibegić, što su mu Fanaticosi također zamjerili.

Za Hadžibegića su imali posebnu poruku, ali nisu zaboravili ni bošnjačke članove Izvršnog odbora.

“Čudite li se i danas zašto vam Džemidžić i zvanične stranice N/FSBIH nisu čestitali državni praznik, Dan nezavisnosti? Sigurni smo da se rijetko ko čudi, a nova dešavanja su i dokazala da se radi o karakterima labilnim kao niz domina u dječijoj igri. Kada se priča o strukturi institucija Bosne i Hercegovine jasno je da je broj tri ključ podjele odgovornosti i ‘hajrovanja’. Tako je i u našem savezu”, naveli su članovi BHF-a.

Fanaticosi ističu da s obzirom da su svjesni nekih struja koje rade na uništenju bh. sporta, fokus ćemo staviti na one od kojih se bar na papiru očekuje da rade za dobrobit ove države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Danas je u jednoj administrativnoj jedinici Bosne i Hercegovine održan ‘Dan fudbala RS-a’. Banja Luka je s radošću ugostila Faruka Hadžibegića, Adnana Džemidžića, Murisa Jabandžića, Azmira Husića, Fuada Čolpu, Midhata Sarajčića, Muhidina Raščića i Irfana Durića. Kozmopoliti su se odazvali da pokažu ljubav i ljepšu sliku bh. fudbala.

Faruk Hadžibegić u jednom neslužbenom razgovoru reče da su ‘BHFanaticosi izmanipulisani’. Reče i primi nagradu od onih koji nas, valjda, manipulišu. Ostali nas nisu mnogo iznenadili, oni su već dugo na povocu svog vlasnika, ali omča im je sve tjesnija. Poenta cijele priče je da su oni ono najgore iz ovog naroda. Dan nezavisnosti su mudro prešutjeli, a danas su mirno kao kipovi stajali na kojekakve himne i ‘patriotske note’ Sve zbog lične koristi, pa makar to bila i pohvala na dvolisnici. S vama više nikad, s vama više nigdje, sramote ove države”, zaključuju u saopštenju.

- Marketing -