― Marketing ―

Nastavak harmonije: Načelnik Bajtarević izrazio zahvalnost Rudarskoj glazbi za izvanredni doprinos gradu

- Marketing -

Gosti u uredu načelnika Općine Kakanj, Mirnesa Bajtarevića, danas su bili Elmir Delibašić i Edin Hadžić, predstavnici Rudarske glazbe Kakanj.

Ovaj susret bio je prigoda za izražavanje zahvalnosti i razgovor o budućim planovima nakon nedavnih izvanrednih nastupa Rudarske glazbe u Ohridu, Sjevernoj Makedoniji, te Stankovcima kod Zadra, u Republici Hrvatskoj.

Načelnik je iskoristio priliku da izrazi svoje čestitke ovim talentiranim glazbenicima za izvanredne nastupe na gostovanjima, kao i za njihovu neprocjenjivu ulogu u promociji našeg voljenog Kaknja. Rudarska glazba Kakanj nije samo glazbeni ansambl; oni su i ambasadori našeg grada, prenoseći duh i kulturu Kaknja širom regiona i šire.

- Marketing -

Osim toga, sastanak je poslužio i kao prilika za razgovor o planovima za budući period. Općina Kakanj, uvažavajući izuzetan značaj i vrijedan rad članova Rudarske glazbe, ostaje snažan partner i podrška. To se manifestira kroz finansijske izdatke iz općinskog budžeta, ali i kroz različite druge oblike podrške, uključujući logističku i promocijsku podršku.

Kao znak duboke zahvalnosti za njihovu predanost i doprinos, načelnik Bajtarević je uručio prigodne darove Rudarskoj glazbi Kakanj. Ovaj gest simbolizira ne samo prepoznavanje njihovog iznimnog rada, već i duboku povezanost koja postoji između Općine Kakanj i Rudarske glazbe Kakanj.

Sastanak je završio u veselom i srdačnom ozračju, naglašavajući važnost suradnje između lokalnih vlasti i kulturnih institucija kao ključnog faktora u očuvanju i promociji bogate kulturne baštine našeg grada.

(K.P. / Kakanj-X)

- Marketing -

Općinski sud u Kaknju u 2023. godini izrekao 22 zaštitne mjere prema počiniocima nasilja u porodici

U periodu od 01.01. do 31.08.2023. godine Općinski sud u Kaknju je, shodno odredbama Zakona o zaštiti od nasilja u porodici Federacije BiH, počiniocima...