Naša stranka Kakanj poziva političke stranke da ‘spuste loptu’

Lokalni odbor Naša stranka Kakanj pozvala je u ponedjeljak političke stranke u Kaknju da ‘spuste loptu’ i ponude programe građanima.

Konstatirali su da ulaskom u drugu polovinu kampanje rastu i tenzije među političkim partijama koje djeluju na prostoru naše općine.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

-Mi ne gradimo svoju kampanju vrijeđajući druge, ne radujemo se neuspjelim skupovima drugih stranaka, ne likujemo nad konfliktima naših oponenata  – mi širimo pozitivnu energiju, predstavljamo svoj program i naša rješenja za probleme svih ljudi.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Ističu da je priroda djelovanja Naše stranke kontakt s ljudima, slušanje onoga što oni imaju reći i zastupanje njihovih interesa.

  • Zato pozivamo sve političke stranke u Kaknju da “spuste loptu” i da se sjete da u kampanji trebamo ponuditi svoje programe građanima i građankama. Sramotno je neprihvatljivo vandaliziranje javnih ustanova i objekata koristiti u svrhu predizborne kampanje, prepucavajući se i neosnovano optužujući jedni druge preko lokalnih medija i komentara putem Facebook-a.

Pozvali su na pružanje fer i korektne kampanje građanima i građankama naše općine i vjerujući u njihov izbor.

  • Naš put i naše opredjeljenje su naša zemlja i naši ljudi. Ovo je mali grad, u njemu sve se zna, zaključili su na kraju.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Saobraćaj u Bilješevu obustavljen: Sudar automobila i traktora

Na regionalnom putu Kakanj-Zenica došlo je do saobraćajne nesreće. U...

Policija se oglasila nakon pucnjave u Kaknju: Uhapšene tri osobe

U Kaknju su uhapšene tri osobe zbog upotrebe vatrenog...

Kanton Sarajevo dobija vjetroelektranu

Danas su zvanično počeli radovi na izgradnji vjetroelektrane Ivan...